SaunaScout aanbieding: wellnessbon cadeau

Fort resort Beemster

 • Gepubliceerd in Noord Holland
 • Gelezen 2607 keer
 • Beoordeel deze sauna
  (27 stemmen)
Fort resort Beemster
01 juli
2015
Laatste update: 13-03-17

Beschrijving

Van de vijf forten van de stelling van Amsterdam, die in de Beemster liggen, heeft er één wel een heel bijzondere bestemming gekregen. Één van de mooiste  eco-chique wellness resorts van Nederland.

Achter de historische muren van het Fort aan de Nekkerweg, gaat sinds juni 2012 een bijzonder wellnessresort schuil met bijzondere sauna’s, baden en een prachtige spa, waar sauna,- en wellnessliefhebbers hun hart op kunnen halen. Fort Resort Beemster gelegen in Noord-Holland herbergt een hotel, twee restaurants en diverse zalen op slechts 20 minuten van Amsterdam.

 

Reviews

1 Reactie

 • Reactielink Hans Kroonenberg 14-09-15 Geplaatst door Hans Kroonenberg

  Op zoek naar een leuke nieuwe sauna recent Fort resort Beemster ontdekt, wat een verrassing. In één van de forten van de "Stelling van Amsterdam" is enkele jaren geleden een modern, sfeervol en verrassend Wellness/Horeca complex gerealiseerd.

  De inrichting is modern maar nergens kil, er zijn meerdere sauna's die onderling echt van elkaar verschillen waardoor je echt wat te kiezen hebt. Heel apart is de "Douche-beleving"; te midden van meters dikke fort gewelven afwisselend genieten van de nevel-douche of de moesson-douche. En dat alles terwijl je door de kleine kijkramen in de verte het dagelijks leven door ziet gaan.

  Als je over het terras naar het bubbelbad loopt kun je nog net over het talud in de verte het verkeer op de A7 zien rijden, maar die drukke wereld is in het fort heel ver weg. De sfeer is er prettig gemoedelijk en de horeca prima. De löwly's die wij hebben meegemaakt kwamen wat langzaam op gang, maar omdat ze wat langer duren krijg je uiteindelijk toch dat ultieme moment van complete voldoening. Voorlopig zal het fort wel ons vaste sauna adres blijven.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat je de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Foto’s

Faciliteiten

Buitenfaciliteiten

Kelo sauna 85º, zoutgrot sauna 65º, houtgestookte Kelosauna 105º, zoutwaterbad, whirlpool, zwembad, ligweide, zandstrand.

 

Binnenfaciliteiten

Turks stoombad 45º, Vleermuissauna 95º, Panorama sauna 80º, infrarood sauna 70º, whirlpool, kruidenbad, douche experience, doorloopbaden, zwembad, restaurant, Hammam, Rhassoul, zonnebank, 

Contact

Fort Resort Beemster

Fort a/d Nekkerweg
Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster
T +31 299 682 200
www.fortresortbeemster.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.00 uur.
Badkledingdag elke eerste dinsdag van de maand.
Familieochtend elke laatste zondag van de maand van 8.30 tot 13.00 uur.

Getagged onder
Meer in deze categorie: Sauna de Bongerd »

SaunaScout Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe sauna's en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuw op saunascout

SaunaScout aanbieding: Sauna Zwaluwhoeve
SaunaScout aanbieding: Vitaminstore
SaunaScout aanbieding: Voordeeldrogist