SaunaScout aanbieding: wellnessbon cadeau

Thermen Bussloo

 • Gepubliceerd in Gelderland
 • Gelezen 2897 keer
 • Beoordeel deze sauna
  (21 stemmen)
Thermen Bussloo
20 juli
2015
Laatste update: 13-03-17

Beschrijving

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe).

Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Voor uw totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.

 

Reviews

1 Reactie

 • Reactielink Hans Kroonenberg 09-09-15 Geplaatst door Hans Kroonenberg

  Jaren geleden was Thermen Bussloo mijn kennismaking met de sauna wereld; een mooi complex met veel keuze in sauna's, een goede horeca en dito sfeer. Het publiek wat er kwam was van een bepaald niveau en dat merkte je direct terug als je daar een dagje sauna ging doen. Ik snap heel goed dat het al een paar keer achter elkaar is verkozen tot beste wellness complex van Nederland. Maar dit succes heeft ook een keerzijde….

  Thermen Bussloo was de afgelopen jaren heel succesvol en heeft hierdoor gekozen voor uitbreiding. En zoals dat vaker gaat met keuzes, kies je dan dus ook ergens niet voor. Thermen Bussloo kiest voor kwantiteit boven kwaliteit, groot en massaal. En dus minder voor rust, exclusief en kleinschalig. Het hoofdgebouw en de horeca is uitgebreid, en dit is ten koste gegaan van een uniek stukje bij het natuurstrandje met z'n hangmatten. De grote open zonneweide is verdeeld in meerdere kleine stukken, afgescheiden door buxushagen en bij het zwembad zijn 3 bubbelbaden bijgekomen.

  De indruk bij ons laatste bezoek was vooral druk en onrustig. Je ziet continu mensen rondlopen, je hoort continu groepen mensen praten bij het zwembad gedeelte, je staat bij sommige sauna's zelfs in de rij.
  Er zal voor deze manier van "een dagje sauna" ongetwijfeld een groot publiek zijn. Of wij snel weer een dagje Bussloo zullen doen na onze laatste ervaring met alle drukte, het geroezemoes, het in de rij staan….. Ik denk van niet. Het leven is en blijft keuzes maken.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat je de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Foto’s

Faciliteiten

Sauna's

Kelo Aufguss sauna, Azië sauna, Infraroodsauna met ligbanken, Valo-bad sauna, Geysersauna, Kelo aardesauna, Himalaya Zoutkristalgrot, Caldarium, Panoramasauna, Vier elementensauna, Rozensauna, Finse sauna, Saltarium, Infraroodsauna

Baden

Rondel, voetenbaden, Osmaans badhuis, Cool-off zone, dompelbaden, Zwembad, Whirlpoolbaden, Hamambad.

Overig

Ligweide met terras, Strand aan meer van Bussloo, Dromedarium, Meditarium, div restaurants, hotel, lounge.

Contact

Thermen Bussloo
Bloemenksweg 38
7383 RN VOORST
Tel.: 055-368 26 40.

Getagged onder

SaunaScout Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe sauna's en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuw op saunascout

SaunaScout aanbieding: sauna Elysium