Voor het eerst naar de sauna gaan kan spannend zijn. Waar bevind alles zich, wat zijn de regels, wat kan je verwachten, kortom wat zijn de do’s en don’ts.
Een massage biedt u ontspanning in een ideale balans tussen lichaam en geest. In de meeste wellness complexen kunt u terecht voor o.a. voetmassage, hoofdmassage, hotstone of een extra uitgebreide ontspanningsmassage.
Rhassoul is een duizenden jaren oud oriëntaals badritueel. Het combineert de werking van een modderbad van vulkanische klei met een heerlijk geurend stoombad.
De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft. Een behandeling is opgebouwd uit verschillende rituelen die in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.
Een opgieting, ook wel Löwly of aufguss genaamd is een sauna ritueel waarbij met water, etherische oliën en ijs voor een korte periode een verhoogde contactwarmte word ervaren.
Voor je begint aan een saunarondje ga je eerst even naar het toilet. Daarna neem je een warme douche en maak je gebruik van de aanwezige douchegel. Doe dit ook als je thuis al gedoucht hebt.

SaunaScout Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe sauna's en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuw op saunascout