Waarom SaunaScout

Nederland heeft een ruim en gevarieerd aanbod sauna’s, van grote bekende wellness complexen tot kleine stadsjuweeltjes. Als ervaren sauna-gangers waren wij jarenlang vaste klant bij een sauna in de buurt en daarnaast bezochten wij regelmatig nieuwe sauna’s voor de afwisseling.

Na een verhuizing bleek het vinden van een nieuw vast sauna adres makkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens onze zoektocht hebben wij ervaren dat een volledig overzicht van Nederlandse sauna’s simpelweg niet bestaat op internet. Eén website met ervaringen, beoordelingen, adressen, route informatie, wellness mogelijkheden, faciliteiten…. het was er eenvoudig niet.

Wij zijn van mening dat één adres voor alles wat met sauna te maken heeft nuttig is voor zowel de beginnende als ervaren sauna-bezoeker. Daarom zijn wij saunascout.nl gestart, met als motto: ervaar, beoordeel en vergelijk uw favoriete sauna. Op saunascout.nl vind u een overzicht van alle sauna’s in Nederland, reviews en beoordelingen van sauna bezoekers, leuke sauna-weetjes en sauna nieuws.

In mijn scout blog schrijf ik regelmatig leuke artikelen die altijd een link met sauna te maken zullen hebben

SaunaScout Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe sauna's en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuw op saunascout