Hans Kroonenberg

Hans Kroonenberg

Initiatiefnemer van SaunaScout. Houdt van "mooie dingen maken", schrijft regelmatig over leuke sauna thema's. Trefwoorden zijn strand, lekker eten en drinken, altijd bezig met iets, passie voor mooie vormgeving, ruim 45+ en toch helemaal anno nu. Welkom in deze wereld...

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het grote publiek weet de weg naar de sauna al een paar jaar goed te vinden. Een dagje wellness wordt door steeds meer mensen als ontspannend en lekker ervaren. Maar niet iedereen voelt zich even prettig bij het idee om de hele dag naakt te zijn tussen vreemden. Sterker nog, vanuit geloofsovertuiging is het voor sommige zelfs uitgesloten om publiekelijk naakt te zijn.

NK Aufguss

We zijn een competitief volk en willen op de een of andere manier altijd beter zijn dan de ander. Voor bijna elke bezigheid organiseren we wel een NK, EK of WK. Sterker nog, doe je dit niet dan tel je bijna niet meer mee. Zelfs in de ontspannen sauna en wellness wereld is al enkele jaren het wedstrijd element doorgedrongen; het NK en WK Aufguss.

Velen besluiten tegenwoordig om een sauna in huis te plaatsen. Logisch, want een sauna kan enorm ontspannend werken, wat in deze drukke, stressvolle tijden natuurlijk zeer welkom is. Omdat er veel verschillende sauna’s zijn, die elk een andere werking hebben op het lichaam, geven we hier wat tips, die je helpen om de beste sauna te kiezen.

Sauna budget

Gelukkig horen we de laatste weken weer positieve berichten in het nieuws. Het gaat goed met de BV Nederland, of in ieder geval beter. De huizen verkopen stijgen, het aantal faillissementen daalt en de werklozen dalen mee. Het CPB heeft het zowaar weer eens heel voorzichtig over groei cijfers. We hebben echt weer eens lekker de economische wind fors in de zeilen.

Vooroordelen

Sauna en vooroordelen… Een combinatie die ik best vaak hoor. en dan vooral van de strekking "in de sauna lopen alleen maar sportieve mensen met strakke lijven"  of deze "misschien val ik met mijn lijf wel te erg op in mijn blootje". Allemaal overdenkingen die ik van de onbekende saunaganger best goed snap.

SaunaScout Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe sauna's en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuw op saunascout

SaunaScout aanbieding: Sauna Zwaluwhoeve